Arbejdsdag d. 13. april 2019

62 grundejere og familiemedlemmer inklusive 8 børn mødte veloplagte op til årets arbejdsdag. Løv, gyvel og vejbevoksning blev plejet særdeles professionelt. Der blev fjernet masser af løvskud helt ned til græsset, så de forhåbentlig ikke skyder igen. Gyvler blev spadet og trukket op med maskiner – og en spade knækkede i svejsningen!

Garagens interiør fik et helt nyt udseende og der blev smidt en del ud, så det nu er overskueligt. Skilte, postkasser og granitsten fik en overhaling, så det var en ren fornøjelse. Der var bagt lækre kager i den helt store stil til kaffepausen. Hertil producerede sandwichholdet til frokosten omkring 200 stk. sandwich i flere varianter samt frikadeller, gulerødder etc. til børnene. Heldigvis havde vi en del solskin, og alle arbejdede sig til varmen!

Tak til alle for en meget engageret indsats og vi kan i høj grad være stolte af resultaterne! Hertil fik vi snakket hyggeligt med hinanden og fik lige klaret lidt af hvert. Så kombinationen med at lave en fælles indsats og en god snak på tværs havde alle glæde af!

Det hele blev afsluttet med alverdens snapse og havde man ikke fået varmen endnu skete det her!

På gensyn næste år!