Grundjereforeningen modtager gerne billeder og tekst med historie om de enkelte huse og grunde i Klitborgsområde. Materiale i form af tekst og billeder sendes til mail adressen kasserer@klitborg.dk alternatvit afleveres til en fra bestyrelsen. For at kunne arbejde med billeder og tekst, skal materialet sendes i et rediger bart format, tekst gerne i word fil eller i en mail, billeder helst som jpeg filer for at kunne gøre det tilgængeligt på foreningens hjemmeside.

I forbindelse med 3 hus besøg i maj 2016 indledte daværende formand Johanne Riegels Østergaard, med i sin velkomst at betone vigtigheden af, at udbrede kendskabet til Klitborgs historie og opfordrede alle til at bidrage med gamle billeder og historier fra gamle dage og markante personligheder som har beboet området. – Gennem indsigt i vor fælles historie håber vi at opnå den fordel, at alle vil værdsætte områdets unikke natur og arkitektur endnu mere samt medvirke til at værne om de værdier som vi deler i fællesskab.

Den opfordring håber vi forsat at rigtigt mange medlemmer vil imødekomme og grundejerforeningen siger en STORK TAK for alle de de gjort sig ulejligheden og dem der kommer fremover.

Historiske referater